Kako si lahko busy ne-busy :D

Okej, naslov je malo hecen, ampak bom razložila. Kar se mojega študijskega izobraževanja letos tiče, je urnik prav zanimiv. V ponedeljek eno predavanje (ki je sestavljeno iz dveh ur, pomnite za vnaprej), v torek dva, vendar je statistika po tanovem odpisana tako da v praksi samo eno predavanje, sreda dva na vsake štirinajst dni, četrtek je en cel dan eno smešno predavanje in v petek eno na vsake dva tedna. Okej, ponedeljek je kul, torek je kul, sreda je tudi kul, zalomi se pri četrtku. Namreč, zjutraj ob 8ih imam vaje statistike, na katere redno hodim, ker drugače bo cela štala, potem teorije medijev in komuniciranja. Potem grem domov za 5 ur, se vrnem ob 17ih na pedagoško na eno uro badminotna, ob 18ih grem na obisk k Tici za 2 uri in potem, pazi to, od 20ih do 21ih zvečer, da ja zamudim Big Brotherja, še predavanje (!!!) športne vzgoje. Saj ne vem, kaj je bolj žalostno, a) dejstvo, da sploh imam predavanje športne vzgoje, b) dejstvo, da je predavanje športne vzgoje na urniku od 20ih do 21ih ali c) da sploh gledam Big Brotherja.

Kakorkoli, četrtki so torej eni busy četrtki s to razliko, da pravzaprav niso nič kaj busy, ker poleg tega, da letam s faksa in nazaj nanj, niti ne počnem nič kaj drugega. Sedaj, na primer, čakam, da mami speče palačinke, ki bodo zelo lepo legle na že rahlo prebavljen ričet. Potem pa nameravam do 17ih gledat Cake Bossa (ampak samo v raziskovalne namene, saj bova z M. imeli pri angleščini predstavitev na temo serije Cake Boss). In imam tudi čas, da spišem tole objavo. Ni pa mi jasno, kako mi včeraj ni uspelo nič kaj konkretnega napisati, čeprav so srede prav fletni dnevi. Hja, cel dan se postopala naokoli in čakala da pride čas za kosilo in tuširanje in umivanje glave in laufanje na bus in potem sem bila na faksu in zvečer sem se samo najedla, padla v posteljo in prespala izločevanje v Slovenskem top modelu. Hvalabogu za Facebook, da sem potem izvedela da je ven letela nesrečna Samanta.

Okej, bom počasi nehala ker pričenjam govoriti pisati brez repa in glave. Tegale vikenda se sila veselim. Če ne bi bilo te nesrečne športne vzgoje bi že sedaj lahkih nog naokrog uživala vse tja do torka. Torej, jutri ni faksa ker je jutri tisti srečni petek na vsakih štirinajst dni. Dopoldne pride mojster iz Telemacha naštimat DIGI TEVE, da ne bo TV mraka, potem grem prepeljat posteljo v Šiško, bomo videli, kolikokrat se bova morala s Škatlco (ljubkovalnica za mojega Cliota) prepeljat sem in tja, da bova vse prevozila, potem pride mačkonar iz faksa in bova najbrž šla kam kaj pojest (čeprav on tega še ne ve). No, v načrtu imam tudi en lahek popoldanski tek, da ne bodo kakšni telesni deli kar zakrneli od vsega ležanja. Okej, ne da se mi vsega pisat. Vikend bo pač zanimiv, malo se bomo videli s prijatelji in babami, če bo vse po sreči bomo tudi sestavili posteljo, pa kaj dobrega spekli. V ponedeljek pa standardno postopanje po pokopališčih in v torek nazaj na angleščino, ki se je kar veselim, ker se končno pričnejo govorni nastopi in bo vse skupaj veliko bolj zanimivo.

Okej, palačinke čakajo, mnjam mnjam njam!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vesolje je včasih izredno radodarno ...

Predvelikonočna/rojstnodnevna torta ...

Kokosova očesa