Življenje brez ...

... Facebooka je v bistvu zastrašujoče. Kaj sem počela pred njim? Halo?! Šele ko človek nekaj takega opusti - potem ti je jasno, kako veliko časa je po nepotrebnem tej stvari namenjal.

Ampak mi ni žal. Tega, da nisem tako interaktivna, se bom kmalu navadila ... medtem pa se kratkočasim z drugimi stvarmi. Na primer - skušam preživeti v tej neznosni vročini. Čez dan še gre. Ampak zvečer, ko hočem zaspat, je pa muka. Ker je telo nekako navajeno, da se zvečer ohladi, da lahko odpremo okna in se vse zlufta, sedaj pa kar - nič. Vročina, vročina in vročina, ki nas ima v krempljih in noče popustiti.

Glede na to, da sem brez Facebooka, mi je malo hecno, ker se dejansko ne slišim toliko z drugimi ljudmi, s katerimi sem se prej izrecno slišala samo prek Facebooka. Ampak saj se bodo navadili odpisovati na mejle. Med tem, ko čakam, pa mi lepo prosim tule pustite kak komentar, ja? Bi bilo fino vedet, da me še kdo pogreša in spremlja ...

Ja, kar nekaj časa bo trajalo, da se bom navadila živeti sama zase in ne za Facebook. Pa saj že kar nekaj časa nisem ne pisala ne objavljala statusov in podobno, ampak vseeno. Ko vidiš tisto zeleno piko poleg prikazane slike, potem nekako veš da oseba - obstaja. In sedaj, ko ni ne zelene pike, ne prikazne slike sem kaj ... izginila?

Eh ...

Komentarji

  1. ..meni je uspelo celo slab mesec zdržati brez Facebooka :P ..veliko uspeha! :)
    pa lepe počitnice :)

    OdgovoriIzbriši
  2. V bistvu se mi zdi, da ... ne boš zdržala dolgo ;) jst niti poskusim ne, ker vem, da mi ne bi uspelo :D niti nočem, da bi mi. jbg tako življenje imamo. in ja, pomoje res moraš biti gor, če hočeš biti na tekočem z dogajanjem. še to, da je kolegica noseča ali da se poroči izvem le prek fb-ja -.- žalostno, ampak tako pač je.

    OdgovoriIzbriši
  3. včeri sem šla za pol minute malo nazaj pogledat, kaj se dogaja :D
    vikendi so kriza, ker sem doma. čez teden itak delam. pol grem na morje :D do takrat bom pa (upam da) že zdavnej pozabla na fb in ko pridem domov bom odrešena :P

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Predvelikonočna/rojstnodnevna torta ...

Vesolje je včasih izredno radodarno ...

Kokosova očesa