Greysi, PP in uničen disk

Pogruntala sem, kje je catch Greysov in PP-ja. Najprej, da pojasnim, Greysi so Grey's Anatomy, moja najljubša serija. Ja, okej, saj so razne Gossip Girl in True Blood in podobe res noro dobre, ampak tako dobra, srčna, čustvena in zanimiva (na nek svoj način), ni pa nobena, razen Grey's Anatomy. PP je kratica za Private Practice. Kako sta PP in Greysi povezani? Meredith Grey (po kateri se imenuje Grey's Anatomy, no, vsaj en del) se v prvi sezoni zaplete z Derekom. Na koncu prve sezone se pojavi Derekova žena, Addison, ki ga je prevarala. No, stvar se potem zapleta in odpleta in dokončno (ali pa tudi ne) odplete tako, da Addison odide. No, tale zadnja trditev niti pod razno ne drži, ker se stvari razpletejo še za časa Addisoninega bivanja v Seattlu. Addison potem odide v Los Angeles, k svojim kolegom iz fakultete, ki tam vodijo zasebno kliniko oziroma Private Practice. Tam potem spremljamo njeno življene.

Občasno se seveda še pojavijo igralci Greysov v PP-ju in obratno, seriji sta konec koncu povezani, oziroma, kot se praviloma reče, PP je spin-off Greysov.

Trenutno sem pri tretji sezoni PP-ja, stvar je dokaj zanimiva, čeprav sem se morala na začetku privaditi. In v tretji epizodi tretje sezone se zopet pojavi dr. Bailey. In sedaj mi je kapnilo, kje je razlika, ki jo že kar nekaj časa iščem. V Greysih so vsi po vrsti zmešani. Meredith ima itak svoje probleme, Christina še večje, George umre, Izzie ima raka, Alex je pač Alex ... V PP-ju pa so normalni. Okej, ja, Violet je bila noseča in jo je zmešana pacientka napadla, ji v dnevni sobi na tleh naredila carski rez in ukradla otroka. Ampak to ne naredi Violet zmešane, nesrečno je samo to, da je Violet pač psihiatrinja in ima opravka z zmešanimi ljudmi. Ampak ja, osebe v PP-ju so veliko bolj real life kot pa v Greysih ...

Nima veze, PP gledam samo zato, ker sem uničila vhod za USB kabel za trdi disk in ga sedaj ne morem priklopiti na računalnik, na disku pa imam seveda nadaljevanje oziroma 4. sezono Greysov, pri kateri sem ostala. Pa saj je tako bolje, izpiti prihajajo. PP je ravno prav lahkoten, da ga na hitro pogledam in je to to.

Bom pa eventuelno morala na servis nesti disk, ker res nočem izgubiti vsega, kar imam gor, madoniš, tam je ene 100 ur filmov in 300 ur serij! Pa saj ni uničen ... samo začasno nedostopen ...

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Predvelikonočna/rojstnodnevna torta ...

Vesolje je včasih izredno radodarno ...

Kokosova očesa