Pred tremi leti takle čas mi je bilo silno nelagodno. Ker izražanje čustev mi res ne gre najbolje od rok. Zato sem raje ubrala rahlo metaforičen pristop in mu rekla: "Zdej bova lahko pa status na FB-ju spremenila." In od takrat naprej strmiva v osladne sončne zahode in sem ter tja se absolutno nad naju zasidra tudi kakšen zlovešč oblak, ampak kam pa pridemo, če bi bilo vedno vse zgolj in samo lepo in prav? Čist prevelik dolgčas bi bil. Sploh pa človek potem ne zna cenit več sonca. Tako. Zdej greva pa jest!
Predvelikonočna/rojstnodnevna torta ...
... z breskovim in jogurtovim nadevom. Ha, čemu tak naslov? Recept sem namreč našla v reviji Dober tek, ki je, mimogrede, najbolj awesome revija pod soncem. Ker ne vem točno, če z objavo tega recepta tule navedbi vira navkljub kršim kakšne avtorske pravice, sem recept (nevede) malce spremenila/priredila. V originalu je tako velikonočna torta z mareličnim in jogurtovim navedom postala tisto, kar piše na začetku. Dolgo ime. Sem razmišljala, če bi ji dala povsem novo ime, ampak trenutno nisem prav nič navdahnjena, ha, kot da kdaj pa sem. Okej. Naj najprej rečem, da je tole božansko. Jaz sem sicer mogoče malce nezanesljiv vir, ker itak pojem vse sladko, kar vidim, sploh po ne-vem-koliko časa brez (no, v resnici sem se sladkala že v torek), ampak še vedno znam cenit ko je nekaj res dobro in njamica . Torta je sestavljena iz treh glavnih sestavin - lešnikov biskvit, breskov nadev (oz. bolj preliv) in jogurtova krema . Gremo kar lepo po vrsti. Vzamemo štiri jajca in dve posodi (e
Komentarji
Objavite komentar