Obljuba dela ...

... dolg. Takole. Za prvič mislim da je kar okej. Naj pa povem, da prihajajo še novi recepti, ki bodo še malce bolj dodelani in (upam da) privlačni in zanimivi. Tako da kar malo razširite besedo naokoli, da ne bom kuhala samo zame, Muca in mami, hehe.

Drugače pa obljuba dela dolg tudi kar se tiče obnove knjig, saj se bom spravila in en dan napisala, kar dolgujem. Upam, da se do takrat spisek ne podaljša še bolj - danes sem namreč dokončala še eno Agatho Christie - Vija vaja ven, tako da moram res obrisat prah s tipkovnice in pisati, pisati, pisati ...

Okej, utrujena sem, dolga vožnja je za mano, tako da bom šla hitro spat, ker jutri me namreč čakajo same lepe reči, hehe. Madonca, kot da bi čakala Božička - čim prej spat, da noč čim hitreje mine in bodo darila tu!

Komentarji

  1. Vau! Lajkam celotno idejo - res kul zadeva! Sem ti naredila malo reklame na fb-ju ;)
    A te še nič ne mika, da bi prišla nazaj? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. hehehe hvala Martinč za reklamo :P
    mah mika, niti ne ... na vsake toliko (1x,2x na teden) grem na Andrejev profil malo pošpegat kaj se s kom dogaja, haha, ampak še to zmeraj manj :P
    tako da ne, me nič ne mika :) ampak že komi čakam jesen da vas babe spet vidim in da malo počvekamo kako in kaj je z vami :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Predvelikonočna/rojstnodnevna torta ...

Vesolje je včasih izredno radodarno ...

Kokosova očesa